Musta haori valkoisin ja pinkein täplin #68

130,00 

Musta haori, jossa on kukkkamaisia, solmuvärjättyjä valkoisia ja pinkkejä täpliä. Kangas tuntuu ihanan pehmeältä, ja siihen on kudottu vaakaraitakuvio. Haorissa on valkoinen vuorikangas, johon on kuvattu kukkia, persikoita ja aaltoja.

Materiaaliarvio: päällikangas ja vuori silkkiä. Käsintehdyt vintagevaatteet saapuvat liikkeeseen ilman tuotetietoja, ja materiaaliarvio tehdään aistinvaraisesti ja erilaisin testein.

Leveys 60, pituus 76. Kokoarvio naisten M-L, mutta vertaa mittoja sopivaksi tietämääsi väljään vaatteeseen.

Huomaathan, että haori on tarkoitettu jäämään edestä hieman auki. Haoria voi käyttää myös kääntötakkina, jolloin sisävuorin kuvioitu kangas tulee näkyviin. Voimme halutessasi lisätä haoriin suloiset solmimisnauhat (12€), joilla haorin saa sidottua edestä väljästi.

Tabin kuntoluokka: 3. Haorin vuorikankaassa on pieni tahra oikeassa liepeessä, ja se ei näy käytettäessä. Haorin vasemman helman sisäreunassa on vaalea tahra, joka ei näy ulospäin. Haorin selässä kuvion kohdalla on himmeä, vaalea raita, joka näkyy vain läheltä katsottuna. Haorin oikeassa hihassa on himmeä tahra, joka ei erotu kauas. Haori on yleisesti ottaen erittäin hyvässä kunnossa tahroista huolimatta.

Tabin kuntoluokat:

1= Täysin virheetön käytetty tai käyttämättömältä vaikuttava vintage-tuote

2= Pieniä virheitä, joiden löytäminen vaatii tarkkaa tutkimista, mutta jotka eivät näy tuotetta käytettäessä, esimerkiksi tahra vuorikankaassa tai läpimitaltaan korkeintaan 2 mm reikä tai vastaavasti esimerkiksi hento naarmu lasitteessa.

3= Hyväkuntoinen tuote, jossa on pieniä tahroja tai ratkeamia tai muita pikkuvikoja

4= Tuote, joka on parhaimmillaan puhdistamisen ja/tai korjaamisen jälkeen

5= Tuote, joka vaatii paljon rakkautta ja ehkä tuunaamista.

Suosittelemme kaikille silkki- ja tekosilkkivaatteille säännöllistä tuuletusta ja tarvittaessa kemiallista pesua.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 2988 Osastot: ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.