Musta haori vinoneliöillä ja pilvillä #66

130,00 

Musta silkkihaori, johon on kuvattu murretun värikkäitä vinoneliöitä ja kultaisia pilviä. Kangas tuntuu ihanan sileältä ja pehmeältä, ja siinä on läheltä katsottuna hento kimallus. Haorissa on valkoinen vuorikangas, johon on kuvattu avoimia viuhkoja. Haorissa on valkoiset sitomisnauhat, joilla sen saa sidottua edestä väljästi kiinni.

Materiaaliarvio: päällikangas ja vuori silkkiä. Käsintehdyt vintagevaatteet saapuvat liikkeeseen ilman tuotetietoja, ja materiaaliarvio tehdään aistinvaraisesti ja erilaisin testein.

Leveys 58, pituus 76. Kokoarvio naisten S-M, mutta vertaa mittoja sopivaksi tietämääsi väljään vaatteeseen.

Huomaathan, että haori on tarkoitettu jäämään edestä hieman auki. Haoria voi käyttää myös kääntötakkina, jolloin sisävuorin kuvioitu kangas tulee näkyviin.

Tabin kuntoluokka: 3. Haorin vuoren alaosa ja kainaloiden ympäristö on patinoitunut. Vuorikankaassa on niskan kohdalla pieni tahra. Vuorikankaan tahrat eivät näy ulospäin käytettäessä. Päällikankaassa on painetusta kuviosta jääneitä varjoja oikeassa etupaneelissa ja selässä, ja ne ovat todennäköisesti syntyneet joko värjäysvaiheessa tai säilytyksen aikana. Oikean hartian kohdalla selän puolella on vaalea tahra, joka jatkuu hieman myös kainalon kohdalla. Haori on yleisesti ottaen erittäin hyvässä kunnossa, ja tahrat eivät ole kokonaisuudessaan häiritseviä.

Tabin kuntoluokat:

1= Täysin virheetön käytetty tai käyttämättömältä vaikuttava vintage-tuote

2= Pieniä virheitä, joiden löytäminen vaatii tarkkaa tutkimista, mutta jotka eivät näy tuotetta käytettäessä, esimerkiksi tahra vuorikankaassa tai läpimitaltaan korkeintaan 2 mm reikä tai vastaavasti esimerkiksi hento naarmu lasitteessa.

3= Hyväkuntoinen tuote, jossa on pieniä tahroja tai ratkeamia tai muita pikkuvikoja

4= Tuote, joka on parhaimmillaan puhdistamisen ja/tai korjaamisen jälkeen

5= Tuote, joka vaatii paljon rakkautta ja ehkä tuunaamista.

Suosittelemme kaikille silkki- ja tekosilkkivaatteille säännöllistä tuuletusta ja tarvittaessa kemiallista pesua.

Vain 1 varastossa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.