Musta, kukkakuvioinen haori #63

140,00 

Musta silkkihaori, johon on kuvattu punaisia kukkia. Kangas tuntuu sileältä ja pehmeältä, ja kankaaseen on kudottu kukkakuvio. Haorissa on ylellisen tuntuinen, valkoinen silkkinen vuorikangas, johon on kuvattu muun muassa krysanteemeja. Haorissa on valkoiset sitomisnauhat, joilla sen saa edestä väljästi kiinni.

Materiaaliarvio: päällikangas ja vuori silkkiä. Käsintehdyt vintagevaatteet saapuvat liikkeeseen ilman tuotetietoja, ja materiaaliarvio tehdään aistinvaraisesti ja erilaisin testein.

Leveys 60, pituus 69. Kokoarvio naisten M-L, mutta vertaa mittoja sopivaksi tietämääsi väljään vaatteeseen.

Huomaathan, että haori on tarkoitettu jäämään edestä hieman auki. Haoria voi käyttää myös kääntötakkina, jolloin sisävuorin kuvioitu kangas tulee näkyviin.

Tabin kuntoluokka: 3. Haorin vuoressa on pieni tahra, joka ei näy käytettäessä. Haorin vasemmassa hihassa on pieni, pistemäinen tahra. Haorin oikeassa hihassa on himmeä tahra. Haorin oikeassa hartiassa on haalea tahra. Vasemmassa kauluksessa on himmeä tahra. Haori on yleisesti ottaen erinomaisessa kunnossa, ja nämä tahrat ovat kokonaisuudessaan huomaamattomia.

Tabin kuntoluokat:

1= Täysin virheetön käytetty tai käyttämättömältä vaikuttava vintage-tuote

2= Pieniä virheitä, joiden löytäminen vaatii tarkkaa tutkimista, mutta jotka eivät näy tuotetta käytettäessä, esimerkiksi tahra vuorikankaassa tai läpimitaltaan korkeintaan 2 mm reikä tai vastaavasti esimerkiksi hento naarmu lasitteessa.

3= Hyväkuntoinen tuote, jossa on pieniä tahroja tai ratkeamia tai muita pikkuvikoja

4= Tuote, joka on parhaimmillaan puhdistamisen ja/tai korjaamisen jälkeen

5= Tuote, joka vaatii paljon rakkautta ja ehkä tuunaamista.

Suosittelemme kaikille silkki- ja tekosilkkivaatteille säännöllistä tuuletusta ja tarvittaessa kemiallista pesua.

Varasto loppu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.