Slide4

Tallenne: Lasse Lehtonen, Musiikinrakastajan Tokio

8,00 

Tokion yliopistossa tutkijana toimiva FT Lasse Lehtonen kertoo, miltä maailman jännittävin kaupunki Tokio näyttää musiikinrakastajan silmin.

Tokio on musiikinrakastajan paratiisi, joka houkuttaa ja koukuttaa löytöretkeilyyn keikkapaikkojen, konserttisalien ja levykauppojen maailmoissa. Niin elinvoimaiset keskusta-alueet kuin kapeiden kujien kellarikerrokset kätkevät sydämeensä loputtoman määrän portteja musiikillisiin elämyksiin. Mikä on paras paikka kuunnella sinfoniaorkesteria ja missä jammailevat kiinnostavimmat katuesiintyjät? Minne kannattaa suunnata levyostoksilla jos aikaa on vain vähän, ja mistä metsästää erikoisempia äänitteitä? Tällä luennolla saadaan runsaasti vinkkejä musiikillisten elämysten etsimiseen Tokiossa ja päästään kokemaan löytämisen riemua kiehtovien sävelten virrassa.

Ostamalla tämän tuotteen saat PDF-tiedoston, jossa on linkki ja salasana videota varten. Kesto n. 2 tuntia. Video, audio ja still-kuvia.  Voit kuunnella Tabin Virtuaalisalongin tilaisuuden suoraan nettiselaimellasi. Voit käyttää linkin itse tai antaa PDF-tiedoston lahjaksi, sellaisenaan tai printattuna. Pääsy videoon on voimassa vuoden tallenteen ostopäivästä lukien.

 

Tuotetunnus (SKU): 1334 Osastot: , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.