Slide2

Tallenne: Onsen, maailman ehkä ihanin asia

4.50 viidestä
(2 tuotearviota)

8,00 

Japanissa paljon aikaa viettävä kirjoittava valokuvaaja, Please Be Seated for Takeoff ja Minimaattori -blogien tekijä. Tanja on 89 maassa työskennellyt journalisti, joka rakastaa patikointia ja pulahtelua. Hän rentoutuu matkoillaan kuumissa lähteissä ja tulee kertomaan sinulle vinkkejä japanilaisesta kylpykulttuurista.

Milloin on ihaninta käydä onsenissa? Miksi onseneissa käydään ja miten löytää itselle sopiva? Miten onsenia käytetään ja millainen on onsen-etiketti? Mitä onsen-tyyppejä on olemassa ja mistä löytää parhaat paikat kuumista kylvyistä nauttimiseen? Tanja avaa sekä onsen-matkailun “pro tipsejä” että onsen-kulttuurin mielenkiintoisia taustoja. Tule mukaan kuulemaan tarinoita japanilaisesta kylpykulttuurista! Tanja kertoo mm., kuinka hän kerran sai käteensä kylän onsenin avaimet…

Ostamalla tämän tuotteen saat PDF-tiedoston, jossa on linkki ja salasana videota varten. Kesto n. 2 tuntia. Voit kuunnella Tabin Virtuaalisalongin tilaisuuden suoraan nettiselaimellasi. Voit käyttää linkin itse tai antaa PDF-tiedoston lahjaksi, sellaisenaan tai printattuna. Pääsy videoon on voimassa vuoden tallenteen ostopäivästä lukien.

Tuotetunnus (SKU): 1331 Osastot: , ,

2 arviota tuotteelle Tallenne: Onsen, maailman ehkä ihanin asia

  1. 5 viidestä

    Hanna Havas (varmistettu kirjoittaja)

    Moniulotteista ja kiehtovaa pohdintaa elämän perusteista.

  2. 4 viidestä

    Leila P. (varmistettu kirjoittaja)

    Seikkaperäinen ja samalla omakohtainen kuvaus

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.