Omatoimimatkailijalle

Tabi auttaa sinua suunnittelemaan oman unelmamatkasi Japaniin

ONKO SINULLA JO PARAS RETKIKUNTA KOOSSA?

Opastettujen all-inclusive matkojen lisäksi Tabi järjestää räätälöityjä yksilöllisiä matkapaketteja omatoimimatkailijoille. Itse asiassa suurin osa Tabin asiakkaista lähtee jo matkalle yksin, oman perheen tai ystäväporukan kanssa mukanaan kaikki tarvittavat varaukset, liput, evästykset ja ohjeet.

Myös omatoimimatkailijat voivat valmistautua matkaan hartaudella niin halutessaan: matkan hintaan kuuluu kaksi suunnittelutapaamista ja vapaa pääsy Tabin kulttuuritilaisuuksiin puolen vuoden ajan ennen lähtöä. Tai jos kalenterisi on ihan täynnä, kaikki hoituu kätevästi myös netissä.

Tabin palvelu oli poikkeuksellisen avuliasta ja huomioi toiveemme. Matkatoimistoissa en ole saanut vastaavaa palvelua aikaisemmin.

Miten Tabin Omatoimimatka toimii?

Voit ottaa yhteyttä yläpalkin linkin avulla tai sähköpostilla, tai mennä suoraan Tabi-kyselyyn kertomaan toiveistasi. Vastaan Sinulle pian ja esitän tarjoukseni.

Tabin matkapakettiin sisältyy majoitusvaraukset toiveittesi mukaisissa paikoissa, junapassi jos haluat liikkua kaupungista toiseen, älykortti metron ja paikallisjunien käyttöön, karttoja (joko painettuja tai nettikarttoja), yksilöllinen matkaopas joko nettisivuna tai printattuna, kaikki toivomasi varaukset ja pääsyliput. (Huomaathan, että ihan kaikkia lippuja ei ole mahdollista maksaa etukäteen, vaan ne pitää lunastaa paikan päällä.)

Kaikki osiot yksilöidään tarjouksessa, ja kaikki ohjeet ja koordinaatit ovat matkasuunnitelmassasi. Halutessasi matkasuunnitelmassa on myös tarkat juna-aikataulut ja muut reittitiedot. Tarjous on sinulle ilmainen; matkasuunnitelman tekeminen edellyttää 500 euron varausmaksua, joka vähennetään matkapakettisi kokonaishinnasta.

Kun matkasuunnitelmasi on valmis, voit vielä kommentoida sitä. Näin varmistamme, että saat oman unelmamatkasi.

Minkä verran Tabin Omatoimimatka maksaa?

Kun matkustat oman retkikuntasi kanssa, kaikki valinnat ovat Sinun. Voit joko määritellä teille sopivan kokonaisbudjetin (kyselyssä on tälle oma kohtansa) tai voit kertoa, mitä haluat matkaan sisällyttää ja minkälainen mukavuustaso majoituksessa teille parhaiten sopii, jolloin arvioin hinnan tarjouksessani.

Kaikenlaiset budjetit ovat Tabille yhtä arvokkaita. Viikko Japanissa (majoituksineen, junapasseineen ja pääsylippuineen) on tähän astisilla matkoilla maksanut 800€-6000€ henkeä kohden. Tähän hinta-arvioon ei sisälly matkaliput Suomi-Japani, mutta Tabi järjestää nekin edullisesti. Kaikki Tabin välittämät lennot on ilmastokompensoitu, ja Tabi lahjoittaa säännöllisesti varoja biopolttoaineen kehittämiseen.

Varaa halutessasi aika maksuttomaan 45 minuutin suunnittelupalaveriin

Entä jos en tiedä, mitä kohteita toivoa…?

Joskus helppous on paras ja haluaa mieluummin valmiin ehdotuksen kuin monivaiheisia neuvotteluja. Se sopii oikein hyvin myös! Tabi-kyselyn avulla saan arvokasta tietoa siitä, minkälainen matkailija olet: mukavuudenhaluinen nautiskelija vai aina uutta etsivä seikkailija. Tai ehkä olet reppu selässä vaeltaja, kulttuurin syväsukeltaja tai trendibongari? Tabi ehdottaa matkapersoonaasi sopivia kohteita ja reittejä!