Taru Lindblom & Heikki Valkama: Okashi – japanilainen herk
25,00 €
Japanilainen ruoka susheineen ja tempuroineen tunnetaan hyvin, mutta maan monipuoliset jälkiruoat ovat jääneet vähemmälle huomiolle.
Okashi lähestyy japanilaista kulttuuria herkkujen, makeisten ja pikkupurtavien kautta. Kirjan resepteillä loihditaan suosituimmat japanilaiset herkut. Niiden yhteyteen kuuluvat esseet sekä kirjan yltäkylläinen kuvasto liittävät jälkiruokakulttuurin osaksi maan historiaa syvällisellä ja yllättävälläkin tavalla.
Miten japanilaiset mochi-kakut, jäätelöannokset ja kuohkeat leivonnaiset valmistuvat? Millä tavoin nyky-Japanissa herkutellaan hybridijälkiruoilla? Miksi riisiä käytetään niin paljon jälkiruoissakin? Syödäänkö Japanissa lainkaan karkkia – tai pikemminkin: mitä kaikkea ihmeellistä japanilaisesta karkkikaupasta löytyy?
Okashi kannustaa tutkimaan, oppimaan ja kokeilemaan itse. Se on itsenäinen sisarteos vuonna 2021 ilmestyneelle, suuren suosion saavuttaneelle Heikki Valkaman ja Marjo Sekin kirjalle Okazu – japanilaista kasvisruokaa.
Suomenkielinen. Kovakantinen. Laaja nelivärikuvitus. Kustannusosakeyhtiö Teos, 2021. 208 sivua.
Varastossa
Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.
Tutustu myös
-
Anu Mannonen: Valkoinen sammakko
5.00 5:stä16,00 € Lisää ostoskoriin -
Sari Huttunen, Tanja Kallio & Elina Keinänen: Origami. Enemmän kuin tuhat kurkea
0 5:stä20,00 € Lisää ostoskoriin -
Geeta Mehta & Kimie Tada: Japan style. Architechture, Interi
0 5:stä36,00 € Lisää ostoskoriin -
Heikki Valkama: Pallokala
0 5:stä18,00 € Lisää ostoskoriin
Arviot
Arvosteluja ei vielä ole